Elämän puolesta

Uudenmaan demokraattiset naiset kokoontuivat marraskuun 3. päivänä Vantaalla. Kasvava joukko naisia pohti elämän, rauha ja sodan kysymyksiä. Elämän puolesta on läheisin tunnus demokraattisille naisille. Naiset ovat elämän synnyttäjiä, uuden sukupolven kasvattajia.

Rauhan ja sodan kysymys nostatti laajan keskustelun. Demokraattiset naiset toimivat NATOa, militarismia, hävittäjäkoneiden hankintaa ja sotaharjoituksia vastaan. Naiset ovat puolueettoman Suomen kannalla, ystävyyden puolesta naapurikansan, venäläisten ja Venäjän kanssa.

Toisena asiana nousi esiin harjoitettu sosiaali- ja terveyspolitiikka, jossa on tuhottu ja annettu pois työväenliikkeen saavutukset. Demokraattisten naisten tehtävänä on taistella meneillään olevaa ”sote-uudistusta” vastaan ja vaatia julkisen terveydenhuollon säilyttämistä.

Demokraattiset naiset eivät ole ns. feministejä vaan he toimivat yhdessä miesten kanssa työtätekevien, vähävaraisten, eläkeläisten, nuorten ja lasten paremman tulevaisuuden puolesta.

Mikäli kiinnostusta on tulla mukaan toimintaan, ota yhteyttä Anneli Pennanen puhelimella  0400 422 536 tai sähköpostilla anneli.pennanen24@gmail.com

Anneli Pennanen, Vantaa

Työkansan Sanomat 13/2018

Elämän puolesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *