”Hävetkää. Ette ansaitse kunnioitusta ”.

EU-parlamentin  hiljattaisen törkeän antikommunistisen äänestyksen jälkeen Espanjan Kommunistisen Työväenpuolueen (PCTE) puheenjohtaja Astor Garcia osoitti avoimen kirjeen Espanjan Sosialistisen Työväenpuolueen (PSOE) puheenjohtajalle ja maan pääministerille Pedro Sanchezille.

Parahin  Pedro

En tiedä, tiedätkö, että äskettäin Euroopan parlamentissa on keskusteltu ja hyväksytty yhteinen  päätöslauselma ”Euroopan historiallisen muistin merkityksestä Euroopan tulevaisuudelle”.

Tätä yhteistä päätöslauselmaa ehdottivat parlamenttiryhmät, mukaan lukien ”Edistyksellinen  sosialistien ja demokraattien yhteistyöryhmä”,  johon PSOE-kansanedustajat kuuluvat. Samoin  Euroopan Kansanpuolueen ryhmä, Renew Europe-ryhmä ja Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmä.

Tässä päätöslauselmassa annetaan erittäin huolestuttavia ja vakavia lausuntoja kahdennenkymmenennen vuosisadan Euroopan historiasta; ne eivät pelkästään vääristä historiallisia tapahtumia, vaan  niiden tarkoituksena on  rinnastaa natsi-fasismi kommunismiin.

Tässä päätöslauselmassa väitetään, häikäilemättömällä tavalla, että toisen maailmansodan syynä oli Molotovin ja Ribbentropin välisen hyökkäämättömyyssopimuksen allekirjoittaminen. Halutaan istuttaa  ja yleistää ajatus, että kyseisen sodan syy oli yhtä suuri natsi-Saksan kuin Neuvostoliiton. Se haluaa myös vahvistaa ja yleistää ajatuksen, että Neuvostoliitto matkalla Berliiniin ”miehitti” Keski- ja Itä-Euroopan maat sen sijaan, että ”vapautti” ne natsien joukkojen tukemista tai johtamista hallituksista.

Tässä päätöslauselmassa todetaan, että ainoa tapa olla demokraattinen valtio on olla osa Euroopan unionia ja Natoa ja tuomita Neuvostoliiton kokemus ja sosialismin rakennustyö kutsuen sitä  ”totalitaariseksi”. Päätöslauselma  menee vieläkin pidemmälle: että kommunistisen ideologian, symboleiden käyttö ja niiden tukemisen ilmentymät kielletään.

Ja kaikki tämä, Pedro, tehdään väitetyn ”totalitarismin” vastaisen taistelun nimissä, joka on vain peitekeino,  jota käytetään yrityksessä kriminalisoida se ainoa ideologia, joka on todella asettunut  vastustamaan niitä kapitalismin hallitsemia kahleita, joita sinä, puolueesi ja hallituksesi niin puolustavat.

Tuo ”totalitarismi”,  jota käytätte ja hyväksikäytätte saadaksenne sylkeä häpeilemättä niiden  tuhansien ja miljoonien kommunistien haudoille,  jotka antoivat henkensä taistelussa Hitleriä, Mussolinia ja heidän liittolaisiaan vastaan;  niiden haudoille, jotka partisaanitaistelussa, Puna-armeijan riveissä ja keskitysleireillä vuodattivat vertansa  hävittääkseen lopullisesti sen murhaavan pedon, joka on natsismi-fasismi.

Haluatte poistaa katujen nimet, jotka on omistettu Stalingradille, Puna-armeijalle tai tuon ajan kommunistijohtajille, säilyttäen samalla Primo de Riveran tittelin (perusti fasistisen Falange puolueen ).

Hävetkää. Ette ansaitse kunnioitusta. Hävitätte totuuden ja  manipuloitte historiaa mukauttaaksenne sitä käskyttäjienne etujen mukaisesti. Autatte yleistämään historiallisen näkemyksen, jossa hyötyjät ovat samat jotka antoivat avoimen valtakirjan Hitlerille ja Mussolinille, niitä luoneille suurille kapitalisteille jotka kasvavan kommunismin pelon vuoksi rahoittivat ja tukivat roistokoplien, natsirikollisten ja fasistien ryhmittymiä.

Tukemalla tätä päätöslauselmaa osoitatte  jälleen – kuten teki  Besteiro (Espanjan sisällissodan aikainen sosialidemokraatti), kun antoi tukensa Casadon (britti-amerikkalaisten agentti demokraattien leirissä)  vallankaappaukselle, tai  niinkuin niin  monta muutakin kertaa maamme historiassa – osoitatte jälleen , että olette ihmisiä joita ei  sosialismi ja työväenluokka ja heidän asiansa kiinnosta eikä liikuta vähääkään.

Madrid, 21. syyskuuta 2019

Espanjan Kommunistinen  Työväenpuolue  PCTE

Astor Garcia, puheenjohtaja

”Hävetkää. Ette ansaitse kunnioitusta ”.

Hakutulokset “”Hävetkää. Ette ansaitse kunnioitusta ”.

  • 3.11.2019 18:07:sta
    Permalink

    Hienoa, hieno kirjelmä, mutta miksi Espanjasta, miksi ei Suomesta ja puolueiltamme. Mitä me panttaamme, miksi piilotellaan, miksi ei tuoda julki omia näkemyksiä ja tueta tovereita, jotka tätä pyytettä tekevät!
    Ei lehti, jota lukee oma sisäpiiri ole se foorumi, josta sanomamme näkyy, tätä pitää nyt miettiä puolueissamme, jotka haluavat että totuus pysyy näkyvänä!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *