Jarmo Knuutila: Sitä saa mitä tilaa

Täällä Taipalsaaressa kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle säästöohjelmansa, joka sisältää kahden päiväkodin ja kahden koulun lakkauttamisen. Mikäli valtuusto hyväksyy ohjelman, merkitsee se Taipalsaaren viimeisenkin kyläkoulun lakkauttamista. Poliittinen linja on jatkumoa jo ennemmin tehdyille päätöksille, joilla mm. on lopetettu Rehulan kyläkoulu.

Esityksessä paistaa ylimielisyys, koska se tehdään näin lähellä eduskuntavaaleja. Milloinkahan ihmiset havahtuvat, että tarvitaan melkoinen muutos jos halutaan lopettaa tämä hyökkäys haja-asutusalueilla asuvia ihmisiä  ja heidän palvelujaan vastaan. Tämä linja koskee tietenkin suuremmassa mittakaavassa koko Suomea.

Teoista mies tunnetaan, eikä sanoista. Päättäjien teoille tuntuu kuitenkin aina löytyvän hyvä selitys. Tällainen tavallinen työntekijä ei pystyisi ikinä moisia selityksiä keksimään.

Mitähän keksivät seuraavaksi? Kirjastosta, terveysasemasta, vanhainkodeista yms. voi tietenkin säästöjen nimissä luopua. Sitten olisi aika vaikea perustella veroja, kun palveluita ei enää olisi.

Nyt ihmetellään, kun suomalaiset eivät tee enää lapsia. Minäpä kerron syyn. Suomessa on jo aika paha olla!

Jarmo Knuutila, Taipalsaari

Ktp:n eduskuntavaaliehdokas  nro 152 Kaakkois-Suomen vaalipiirissä

Jarmo Knuutila: Sitä saa mitä tilaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *