Kansalaisilta vastalause suurpääoman EU:lle!

Toukokuussa pidettyjen EU:n parlamentin vaalien äänestysprosentti oli pettymys Euroopan komissiolle ja unionin eliitille. Äänestäjien enemmistön taivuttelu suurpääoman ehdoilla ja tarpeisiin rakennetun EU:n ja sen politiikan taakse ei tälläkään kertaa onnistunut. Äänestysprosentti jäi alhaiseksi kaikissa unionin jäsenmaissa, joissa ei ollut äänestyspakkoa.

EU-propagandaan käytettiin ennen vaaleja ja vaalien jälkeen ennätyksellisen paljon resursseja. Propaganda ylitti kaiken aikaisemmin nähdyn. Rahaa virtasi äänestäjien käännyttämiseen komissiolta, parlamentilta, EU-puolueilta ja kansallisilta rahoittajilta.

Suomessa porvarimedian vaalikonetta ohjasi kansalaisten verovaroilla toimiva Yle. Sen kaikki kanavat oli valjastettu vaalipropagandan käyttöön. Tulos jäi kuitenkin laihaksi.

Suomen äänestysprosentiksi kerrottiin 42,7 vaikka se oli todellisuudessa 40,7. Esimerkiksi Ylen kertoma tulos syntyi jättämällä ulkomailla äänestäneet pois prosenteista. Se kun Ylen mukaan ”vääristi” äänestysprosenttia liian matalaksi?

Samaa poisjättämistä käytettiin myös koko EU:n keskimääräisen äänestysprosentin kertomisessa. Britannian alhainen 36,9 prosenttia jätettiin sekin pois ”tulosta vääristävänä”. Alhaisin äänestysprosentti 22,7 oli tälläkin kertaa Slovakiassa.

Porvarimedia on ollut kovin hiljaa myös äänestyspakosta, joka on käytössä jo viidessä EU:n jäsenmaassa. Pakkoäänestys nostaa vaalien keskimääräistä äänestysprosenttia yli 10 prosentilla. Ilman pakkoa prosentti on alle 40.

Kuten aikaisemmin Ktp boikotoi EU:n parlamentin vaalia. Boikottikampanja toteutettiin kannanotoilla, kirjoituksilla ja Alas EU! tarroilla.

Työ Suomen irrottamiseksi suurpääoman EU:sta jatkuu.

Kansalaisilta vastalause suurpääoman EU:lle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *