(Pjongjang 4.8.2017) Korean työväenpuolueen (KTP) keskuskomitea esittää tervehdyksensä Ktp:n keskusneuvostolle ja kaikille puolueen jäsenille käyttäen samalla tilaisuutta tämän kirjeen kautta vakuuttaa KTP:n järkkymätöntä päättäväisyyttä kitkeä ydinsodan uhka Korean niemimaalta ja turvata rauha alueella ja maailmassa.

Kuten aiemmin on raportoitu, Korean demokraattinen kansantasavalta (KDKT) on 4.7., toteuttaen KTP:n suunnitelmaa rakentaa strateginen ydinase, koelaukaissut mannertenvälisen ballistisen ohjuksen (ICBM) ”Hwasong-14”, avaten näin oven maan ydinvoimakapasiteetin toteuttamiselle. Sitä seurasi 28.7. uusi äärimmäisen onnistunut ICBM:n koelaukaisu.

Nämä onnistuneet koelaukaisut osoittivat selvästi KDKT:n kyvyn ja tahdon käynnistää ydinisku Amerikan Yhdysvaltoihin, kasvattaen KDKT:n strategista asemaa korkeimmalle tasolle ja taaten luotettavan sotilaallisen takuun, jolla KDKT voi turvata rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla ja alueella.

Erityisesti toinen “Hwasong-14” koelaukaisu vahvisti koko ICBM-järjestelmän luotettavuutta ja osoitti KDKT:n kykyä ampua mannertenvälisiä ohjuksia yllätyksenä milloin ja missä tahansa ja, että koko Amerikan manner on KDKT:n ohjusten ulottuvilla.

Toteutimme tällä kertaa ohjuksen koelaukaisun simuloimalla maksimikantavuutta antaaksemme tiukan varoituksen Yhdysvalloille, joka on menettänyt omien toimiensa hallinnan ja puhuu roskaa.

KDKT:n toimintakyvyn, jota viimeisin koelaukaisu osoitti, on täytynyt herättää Yhdysvaltojen poliittiset päättäjät siihen tosiasiaan, että aggressiivinen Yhdysvallat ei ole millään tavoin turvassa, jos se yrittää toimia, jotka provosoivat KDKT:n.

Yhdysvaltain omahyväinen sotarummun paukuttelu tai äärimmäisten pakotteiden mainostaminen vain kohottaa valppauttamme ja pakottaa meidät tehostamaan toimiamme sekä lisää perusteluja hallussamme oleville ydinaseille.

Korean kansa kärsi suuresti tuhoisasta sodasta, johon Yhdysvaltain pedot sen pakottivat. Siksi tehokkaat sodan pelotteet ovat välttämätön strateginen valinta ja arvokas strateginen kyky, josta ei voi perua eikä luopua niin kauan kuin Korean kansasta on kyse.

Jos Yhdysvallat kehtaa kuluttaa aikaansa käyttäytymällä törkeästi ja aseistettuna ydinaseella tässä maassa varoituksistamme huolimatta, me tulemme antamaan heille oppitunnin, jota he eivät koskaan unohda, luottamalla strategiseen ydinvoimaan, jonka vahvuuden olemme järjestelmällisesti osoittaneet.

KTP ja KDKT:n kansa pysyy uskollisina suurelle linjallemme, jossa samanaikaisesti viedään eteenpäin vahvan talouden rakentamista ja lujitetaan ydinvoimapelotteita sekä edelleen kehitetään ja rakennetaan yhä enemmän voimakkaita strategisia Juche-suuntautuneita aseita, jotka antavat täyden näytön Juche-Korean voittamattomasta voimasta ja ehtymättömistä mahdollisuuksista – kunnes näemme päivän, jolloin Yhdysvaltojen imperialismi tukijoineen, joiden pyrkimyksenä on viedä KDKT:lta sen ylpeys ja oikeudet selviytymiseen, on pyyhitty pois hyvällä. Näin toimimalla KTP ja KDKT:n kansa ehdottomasti voittaa lopullisen taistelun imperialismia ja Yhdysvaltoja vastaan.

KTP on hyvin tietoinen siitä, että puolueenne on aina arvostanut itsenäisyyden, oikeudenmukaisuuden, rauhan ja ystävyyden periaatteita.

Näin ollen KTP käyttää tätä tilaisuutta ilmaistakseen olevansa vakuuttunut siitä, että puolueenne laajentaa tukeanne ja solidaarisuuttanne KTP:n periaatteelliselle linjalle.

KTP tulee tulevaisuudessa laajentamaan ja kehittämään ystävyyden ja yhteistyön suhteita poliittisten puolueiden kanssa eri puolilla maailmaa, jotka kunnioittavat KDKT:n itsemääräämisoikeutta ja osoittavat ystävällisiä tunteita KDKT:ta kohtaan.

KTP:n keskuskomitea käyttää tilaisuutta hyväkseen toivoakseen vilpittömästi puolueellenne menestystä tulevassa toiminnassanne.

Työkansan Sanomat 10/2017

Korean työväenpuolueen keskuskomitean kirje Kommunistiselle työväenpuolueelle

Vastaa