Kommunistisen työväenpuolueen 22. edustajakokous pidettiin 7.-8. toukokuuta Porvoossa. Ktp on perustettu vuonna 1988 jatkamaan vanhan 1918 perustetun Skp aatteellista ja poliittista perintöä.

Edustajakokous hyväksyi vuosille 2016 – 2020 laajan kuntaohjelman sekä kaksi kannanottoa:  Suomen on palattava puolueettomuuden, naapuriystävyyden ja rauhan politiikkaan ja Irti kapitalisteista, kohti kansallistamisen politiikkaa.

Edustajakokous valitsi puolueelle uuden 23 varsinaisen ja 7 varajäsenen keskusneuvoston, joka on puolueen korkein päättäjä edustajakokouksien välillä.

Edustajakokouksen aikana pidetty keskusneuvoston järjestäytymiskokous valitsi puolueen uudeksi puheenjohtajaksi  Mikko Vartiainen Porvoosta, varapuheenjohtajiksi Hannu Harju Loviisasta ja Jarmo Knuutila  Taipalsaaresta, pääsihteeriksi Tomi Mäkinen Lohjalta ja puolueen lehden Työkansan Sanomien päätoimittajaksi Rauno Lintunen Porvoosta.

Ktp:n 22. edustajakokouksen tiedote, Porvoossa 7.-8.5.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit käsitellään CleanTalk-pilvipalvelussa roskapostikommenttien suodattamiseksi. Näitä tietoja säilytetään palvelun lokitiedoissa 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan.