Ktp:n Eino Laakso Hämeestä: Suomi irti EU:sta ja Nato-kumppanuudesta

Hävityksen kauhistus on kohdannut pienituloisia ja etenkin eläkeläisiä ja koko Suomen työtätekevää kansaa, paitsi rikkaat ovat käärineet kymmenien miljardien osinkoja.

Suomi on velkaantunut EU:n aikana noin 200 miljardia. Maatalouden tiloja on lopetettu 140 000. Pientilat sinnittelevät isojen velkojen puristuksessa. Postilaitos on moneen yhtiöön pilkottu, posti kulkee kuinka sattuu. Pankkipalvelut ovat huonot erityisesti pienituloisille ja iäkkäille eläkeläisille.

Nyt alkaa todella kansallisomaisuuden, Valtion rautateiden, ryöstäminen ja toimintojen yksityistäminen. On tulossa monenlaista Rata Oy:tä. Mm. 300 rautatieasemaa on jo myyty. Entisenä rautatieläisenä palvelin 38 vuotta siellä eri tehtävissä 23 asemalla. Suomeen on rakennettu maailman paras rataverkko, kaksoisradat ja sähköistys.

Neuvostoliitto aikanaan avusti ja ostettiin sieltä yli 100 sähköveturia, jotka kulkevat vieläkin. Rautatieläisiä ei ole enää juuri missään.  Junaliikennettä voidaan ohjata kaukaa, mutta samalla liikenne vaarantuu. Ihmisten palvelu on heikkoa. EU tukee tällaista kilpailu- ja riistopolitiikkaa, jossa ovat mukana Sdp ja Vasemmistoliitto. Ne kun ovat EU:n ”ytimessä” ja haluavat ministerisalkkuja.

Hoitofirmat riistävät työnsä tehneitä vanhuksia ja keräävät ruhtinaallisia voittoja samalla kun laiminlyövät hoitovelvoitteita. Törkeää. Koulutetaan vaikka 10 tuhatta työtöntä nuorta naista ja miestä vanhuksia hoitamaan.

Ktp vaatii, että pienimmät eläkkeet nostetaan heti 1200 euroon kuukaudessa. Rahaa löytyy kun luovutaan mm. kaikista sotalentokoneiden hankinnoista, Nato-kumppanuudesta, sotaharjoituksista ja kapitalisteille maksettavista suurista osingoista.

Ktp vaatii, että Suomi lähtee rauhan ja sosialismin rakentamisen tielle, että Suomi sanoutuu irti EU:sta ja kaikesta Nato-kumppanuudesta ja pienentää armeijan kokoa. Ja naiset pois armeijasta ja tappamisen harjoittelusta.

Peitenimillä oleva suojeluskuntatoiminta pitää lakkauttaa. Eli maakuntajoukot, paikallisjoukot ja kodinturvajoukot on purettava ja otettava niiltä pois sotilasaseet.

Rauhan pykälissä kiellettiin Suomea sallimasta Suojeluskunta- ja Lotta-järjestöjä. Nyt Hämeenlinnan demarit, kokoomuksen johdolla, aikovat pystyttää kaupunkiin Lotta-patsaan. Onneksi Forssan kaupunki  ymmärsi kieltäytyä moisesta. Hämeenlinnan kaupunkiuutisissa oli 8.9.2018 myös lähes koko aukean juttu, oikein kuvan kanssa, jossa kutsuttiin nuoria miehiä ja naisia harjoittelemaan ampumista armeijan rynnäkkökiväärillä. Siis harjoitellaan yksityisesti sotilasaseen käyttöä!

Hyvä äänestäjä. Kehotan äänestämään Ktp:n ehdokkaita ja tutustumaan Ktp:n ohjelmiin rauhan, sosialismin ja luonnon puolesta. Katso myös taaksepäin miten hallitus/eduskuntapuolueet  vuoron perään, EU:n tuella, ovat purkaneet sosiaaliturvaa. Olen ollut kommunistisen liikkeen puolesta koko ikäni monissa lautakunnissa ja neuvostoissa, tunnen demarit ja muut porvarit ja heidän puuhastelut. Sipilän sinimusta hallitus, nyt eronnut, kiristi pieneläkeläisiä, teki pahaa jälkeä.

EU natisee liitoksissaan. Siellä vuorottelee huippukokous, hätäkokous ja kriisikokous. Suomi irti EU:sta ja Naton kumppanuudesta ja yhteisistä sotaharjoituksista.

On aika pysäyttää sodanlietsojat, kääntää Suomi puolueettomaksi rauhan maaksi.

Eino Laakso, Hämeenlinna

Ktp:n eduskuntavaaliehdokas Hämeen vaalipiirissä  

Ktp:n Eino Laakso Hämeestä: Suomi irti EU:sta ja Nato-kumppanuudesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *