Ktp:n Olli Krannila Satakunnasta: Kohti kansallistamisen ohjelmaa

Suomen nykyinen talous-  ja yhteiskuntapolitiikka on alistettu palvelemaan EU:n liittovaltiohanketta ja omistavan luokan vallan kasvua. Maamme on menettämässä kaiken itsemääräämisoikeutensa ja päätösvaltansa omissa asioissa.

Maamme itsemääräämisoikeuden ja päätösvallan palauttamisen jälkeen on aloitettava laaja kansallistamisen ohjelma. Vaadimme työn oikeuden palauttamista perustuslakiin. Työvoiman on oltava valtiovallan erityisessä suojeluksessa, koska nykyinen ryöstökapitalismi on pelkkää voitontavoittelua ja työvoiman armotonta hyväksikäyttöä.

Kapitalistisessa yhteiskunnassa talouskriisin syy on liikatuotanto, jossa tuotteita tuotetaan markkinoille enemmän kuin ihmisillä on varaa. Kaikki uudet henkiset ja aineelliset arvot yhteiskunnassa tuotetaan vain työllä.

Kapitalismi on aina pitänyt tarkoituksenmukaisena työttömyyttä. Työttömyyden avulla lasketaan palkkoja, saadaan aikaan tulonsiirto työltä pääomalle, lisätään eriarvoisuutta yhteiskunnassa. Maassa on pysyvä työttömyys, elintarvikeomavaraisuus menetetty, valtionyhtiöt suurelta osin yksityistetty, ruokajonot pidentyneet.

Maan eliitti haluaa jatkaa tällä tiellä. Kivisen tien päässä liehuu jo EU:n liittovaltion lippu. Irti EU:sta!

Olli Krannila, Eura

Ktp:n eduskuntavaaliehdokas Satakunnan vaalipiirissä

Ktp:n Olli Krannila Satakunnasta: Kohti kansallistamisen ohjelmaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *