Ktp:n puheenjohtaja Mikko Vartiainen: Miksi nimienkeräys ja Ktp puoluerekisteriin

Minkä takia olemme päättäneet kerätä 5000 henkilöltä ilmoituksen siitä, että hän kannattaa Kommunistinen työväenpuolueen palauttamista oikeusministeriön puoluerekisteriin? Haluamme varmistaa sen, että työväenluokalla on selkeä poliittinen edustaja, joka voi esiintyä puolueena kunta- ja eduskuntavaaleissa mahdollisimman kattavasti koko maassa.

Ktp:n tarkoituksena on valtiollisiin asioihin vaikuttaminen, kuten puoluelaki rekisteröitävältä puolueelta edellyttää. Näemme nykyisen Suomen olevan kapitalistinen valtio ja haluamme sen tilalle sosialistisen valtion. Teemme joukkotyötä tämän tavoitteen puolesta.

Mutta osallistumme myös Suomen valtion ja kuntien vaaleihin. Rekisteröityneenä poliittiseksi puolueeksi voimme osallistua vaaleihin koko maassa. Siksi keräämme lain vaatimat 5000 kannattajakorttia. Ktp ei kuitenkaan ole pelkkä  vaalipuolue.

Osallistumme vaaleihin, koska haluamme esittää äänestäjille kommunistien poliittisen vaihtoehdon. Se on:

Kapitalismi on taloudellisena tuotantotapana vanhanaikainen ja kehitystä hidastava. Kapitalistinen talous perustuu jatkuvaan kasvuun, jota pidetään kehityksen ja muutoksen mittarina. Kapitalismissa ihmisen arvo on hänen kyvyssään tuottaa lisäarvoa pääoman omistajille. Tässä yksityisessä voitontavoittelussa käytetään luonnonvaroja, kuten Suomessa metsiä, armottoman taloudellisen hyödyntavoittelun kohteena. Kapitalismi on yhtä kuin ympäristötuho.

Kommunistien esittämä taloudellinen vaihtoehto perustuu luonnonvarojen ja työvoiman käyttämiseen väestön tarpeiden hyväksi, ja samalla sopeutumalla koko maapallon muodostaman ekosysteemin asettamiin ehtoihin. Keskeiset tuotantovälineet on otettava ihmisten suoraan hallintoon, emme tarvitse kapitalisteja. Tätä toteuttamaan tarvitsemme työväenluokan valtion. Kommunistinen puolue (Ktp) johtaa työväenluokan taistelua poliittisesta vallasta.

Kannattajakorttien kerääminen mahdollistaa keskustelun politiikasta yleensä ja Ktp:n esittämistä vaihtoehdoista. Tämä on samalla poliittista työtä ja järjestön rakentamista. Keräyskampanjan aikana järjestämme mahdollisimman paljon avoimia keskustelutilaisuuksia kaduilla ja toreilla. Esittelemme myös puoluettamme ja lehteämme, Työkansan Sanomia.

Puolueeseen voi liittyä ja yhdyshenkilöksi voi ryhtyä. Kaikkia tarvitaan kapitalismin kaatotalkoissa.

Kaikki lehtemme lukijat voivat laittaa kortensa kekoon. Työkansan Sanomiin tulee kannattajakortti, jonka voi leikata irti ja postittaa. Kortteja voi tilata sähköpostilla (ktp@ktpkom.fi) tai puhelimella  (044 2394197). Kotisivullemme tulee myös mahdollisuus osallistua keräykseen, joka alkaa 1. marraskuuta, siis noin kuukauden kuluttua.

Ktp:n puheenjohtaja Mikko Vartiainen: Miksi nimienkeräys ja Ktp puoluerekisteriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *