Ktp:n varapuheenjohtaja Hannu Harju: Kaiken suvaitsevaisuus on huumaavaa

Lyhyesti voisi sanoa, että Vihreät ja Vasemmistoliitto kannabis-huume ulostulollaan jatkoivat harhaanjohtamistaan, kansan lamauttamiseksi pääomapiirien hyväksi. Hallituksessa mukana ollen nämä puolueet ovat ensin hyväksyneet kymmenien miljardien asehankinnat, joka rahasumma on pois kansan elinolojen parantamisesta ja nyt he ovat tarjoamassa lisää huumeita kansalle. Miksi?Tietenkin pyrkimys on turruttaa kansa, jotta se ei nousisi tätä järjetöntä yhteiskuntapolitiikkaa vastaan.

Vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo sanoi Vihreiden kannattavan kannabiksen ja muidenkin laittomien huumeiden käytön ja pienten määrien halussapidon sallivuutta. Sosiaali -ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen (vas.) puolestaan sanoi, ettei kannabiksen käytöstä pidä rangaista. Minkälaista tulevaisuutta voimme odottaa kun päättäjinä on tälläisiä ministereitä ja puolueita? Tietenkin lisää kansanvastaista, ihmisarvoa ja yhteisöllisyyttä murentavaa harhauttamista. Ja kenen hyödyksi? Rahavallan hyväksi. Kansan etujen mukaiselle politiikalle vaihtoehtoja ei ole. Jäljellä on ainoastaan yksi suunta. Se on työläisen työn arvostaminen, tulonjaon muuttaminen työväenluokan ja sen liittolaisten hyväksi, Suomen irrottaminen Nato-yhteistyöstä ja Euroopan Unionista. Suunta on kapitalismista sosialismiin.

Hannu Harju

Ktp:n varapuheenjohtaja Hannu Harju: Kaiken suvaitsevaisuus on huumaavaa

Hakutulokset “Ktp:n varapuheenjohtaja Hannu Harju: Kaiken suvaitsevaisuus on huumaavaa

 • 14.11.2019 17:17:sta
  Permalink

  Kannabis-huumeen raju väkevöitymisen lisääntyminen ja sen 90 luvun 5 :stä yli 30 tehoiseksi on todella suuria psyykkisiä vaurioita aiheuttavaksi THC:ksi. Huumeen (vapautumisella) sallimisella ei ole sen käytön vähenemisen kannalta merkitystä, vaan ainoastaan henkilökohtaisen tragedian väheneminen, joka ei kuitenkaan poista perusongelmaa jälkihoitoa psyykkisistä ongelmista.
  Yhteiskunnan tulisi puuttua tapaan, jolla perusteelle THC käyttö lisääntyy ja sen salliminen mainostamisena ”terveys” vaihtoehtona alkoholille aiheuttaa.
  Vaihtoehto tapa, jolla urheilija kiihdyttää psykoaktiivisuuteen, ”EI” ole samaa, vaikka vaikutukset ilmenevät samoin kun THC:llä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *