Ktp:n varapuheenjohtaja Hannu Harju:Kommarit eivät ole marginaaliryhmä

Vaalien alla on kuulunut ja näkynyt arvioita äänen hukkaan menemisestä, jos äänestän Ktp:tä. Perusteluna on puolueen pienuus ja oletettu pieni äänimäärä, jolloin ehdokkaista kukaan ei tulisi valituksi eduskuntaan.

Kannattaako äänestää sitten sellaista puoluetta, isoakin, jonka kansanedustajat ovat olleet heikentämässä työläisten elämisen turvaa. Nämä vallassa olleet kansanedustajat ovat suunnanneet määrärahoja lisääntyvästi asevarusteluun, vaikka niitä tarvittaisiin koulutuksen, työllisyyden, terveydenhuollon ja sosiaaliturvan parantamiseen ja kehittämiseen. Edellä mainittuun ovat vasemmalta osallistuneet niin Sdp kuin Vasemmistoliittokin, porvareista puhumattakaan.

Kommunistisesta Työväenpuolueesta on sanottava puolueen edustavan työväenluokkaa, johon sillä on tiiviit yhteydet ja puolueen sydän sykkii kaikkien sorrettujen ihmisten puolesta. Puolue on yhtä työväenluokan kanssa.

Ktp:n poliittisista ohjelmista käy yksi asia täysin selväksi. Puolueella ei ole omia etupyrkimyksiä vaan ohjelmiin kirjatut tavoitteet täyttävät kansan enemmistön, työläisten toiveet ja tavoitteet. Niiden puolesta puolue toimii. Ktp:ssä emme koe olevamme marginaaliryhmä, sillä toimintamme nojaa enemmistön etujen ajamiseen.

Kommunistisessa Työväenpuolueessa meidän tehtävä on rakentaa työväenrintamaa, joka väistämättömästi tulee laajenemaan ja vahvistumaan. Tämä työläisten poliittinen linja, jolle haemme kannatusta eduskuntavaaleissakin, tulee aikanaan syrjäyttämään porvariston, joka  marginaaliryhmänä nyt alistaa enemmistöä.

Hannu Harju

KTP:n varapuheenjohtaja

Ktp:n varapuheenjohtaja Hannu Harju:Kommarit eivät ole marginaaliryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *