Meidän  vahvuutemme on joukkovoima

Meidän kommunistien tulee aina aika ajoin muistuttaa toisiamme siitä, että meidän vahvuutemme, joukkovoima, on se asia jota kapitalistit eivät rahalla saa. Työväen sortajat voivat toki euroillaan ostaa hyväveli-porukoissaan valtaa, näkyvyyttä median eri muodoissa (radio, televisio, lehdistö, internet) ja jopa köyhien ihmisten mielipiteet ja sielut, kun heidän työnsä, elämänsä ja toimeentulonsa tarpeeksi tiukalle vedetään!

EU-Suomen päättäjät ja herrat kumartavat Natoon ja hyväksyvät Yhdysvaltain ja sen liittolaisten imperialistisen politiikan ja nauravat meille jotka sanomme: Tämä on väärin, väärin, väärin! Pohjaton, vuosituhantinen ahneus joka tähtää vain ja ainoastaan oman edun, rikastumisen ja vallan haalimiseen on porvareille ikuinen autuus jossa proletariaatin kärsimykset eivät paljoa paina!

Toverit! Meidän työläisten on aika näyttää jälleen joukkovoimamme lujuus ja vahvuus! Seuratkaa työläisten asioita, lukekaa Työkansan Sanomat alusta loppuun antaumuksella ja ajatuksella, sieltä löydätte meidän asiamme ja jakakaa lehteä mahdollisuuksienne mukaan. Lukekaa Leniniä, Marxia ja muita työväen kirjailijoita, kirjastot ovat (ainakin) vielä säilyttäneet heidän kirjojaan. Opiskelkaa työväen asiaa, opiskelkaa kommunismia, opiskelkaa juurikin kaikkea sitä mitä oikeisto ei halua teidän opiskelevan ja oivaltakaa omat mahdollisuutenne! 

Tukekaa lakkoilevia veljiänne ja siskojanne! Antakaa äänenne kuulua! Työläisten viholliset, jotka pelkäävät menettävänsä pörssikeinottelulla ja ihmisten huijaamisella saadut miljoonansa, jotka jopa taistelevat keskenään rikastuakseen yhä vain enemmän ja enemmän,  haluavat nähdä meidät kaiken hyväksyvänä lammaslaumana! Unohtakaa turhat kapitalistien houkuttimet televisio-ohjelmineen, tietokonepeleineen, internetin syövereineen ja turhien kulutustavaroiden haalimisineen. Käytetään aika oman asiamme, työläisten asian, opiskeluun, toteuttamiseen ja edistämiseen!

Ystävät! Meillä on ainakin yksi asia jota porvarit eivät halua nähdä. Joukkovoima! Kun työväenliike lähtee ensin kymmenien, sitten satojen, tuhansien, miljoonien sorrettujen ihmiskohtaloiden voimalla marssimaan kohti proletariaatin diktatuuria viskaten rahan ja kapitalistien vallan tieltään, silloin meille ei mikään ole mahdotonta.

Taistelu jatkuu, toverit!

Esa Ojala, Tampere

Meidän vahvuutemme on joukkovoima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *