Kansamme ja maailman kansojen kokemukset vahvistavat, ettemme voi koskaan luottaa Yhdysvaltoihin, terrorismin johtajaan maailmassa.

Syyrian kommunistinen puolue kehottaa kaikkia puolustamaan kansallista itsemääräämisoikeutta ja sen säilyttämistä imperialismin salaliittoja vastaan, joiden ainoana tavoitteena on orjuuttaa kansalaiset.

Sen vuoksi kommunistinen puolue pyytää rehellistä solidaarisuutta Syyrian kansaa kohtaan, kun maamme on  joutunut imperialistisen hyökkäyksen kohteeksi. Riippumatta siitä, mitkä ovat Yhdysvaltojen imperialismin esittämät perustelut, mukaan lukien terrorismin vastainen taistelu, kansallisen itsemääräämisoikeuden rikkominen ei voi olla hyväksyttävää.

Ihmiset ovat nousseet Syyriassa vastustamaan imperialismia ja he ovat yhdessä kansan armeijan kanssa edistyneet merkittävästi taistelussa terrorismia vastaan. Sen viimeaikainen kehitys osoittaa. Tuo edistys voi kannustaa Yhdysvaltojen imperialismin aggressiivisiin toimenpiteisiin Syyriaa vastaan.

Syyrian kansa osoittaa rohkeutta puolustaa maan itsenäisyyttä ja sen suvereniteettia. Sen on kansa pitkän historiamme aikana osoittanut.

Damaskos, 11.4.2018

Syyrian kommunistisen puolueen lausunto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *