Tero Kahari: Kansallistetaan ja voidaan paremmin

Suomen koko terveydenhoito vauvasta vaariin kuuluu julkisen vallan tehtäväksi.  Sen on oltava maksuton kaikille suomalaisille. Pitää palkata riittävästi henkilökuntaa hoitolaitoksiin. Monikansallisten veroparatiisifirmojen osakkeet on nollattava ja otettava ne yhteiskunnan haltuun.

Kaikki, mikä liittyy maatalouteen ja ruokaan, on kansallistettava.  Suomeen ei tuoda mitään, mikä kasvaa täällä. Israelista Suomeen ei pidä tuoda mitään eikä viedä mitään. Suomen oma ruoka kuuluu suomalaisille eikä mihinkään vientiin. Perhe- ja pienviljelmät takaisin tähän maahan.

Kaikki uskonnot pitäisi kieltää. Jeesus-hallusinogeeni on maailman tappavin huume.

Nyt kun ollaan normaaliajassa, pysytään siinä.

Tero Kahari, Hauho

Ktp:n eduskuntavaaliehdokas nro 16 Hämeen vaalipiirissä

Tero Kahari: Kansallistetaan ja voidaan paremmin

Hakutulokset “Tero Kahari: Kansallistetaan ja voidaan paremmin

 • 8.4.2019 23:29:sta
  Permalink

  Olisikohan tuo uskontojen kieltäminen nyt ihan paras lähestymistapa? Olen samaa mieltä uskontojen haitallisuudesta, mutta niiden kieltämisen luulisi vain ajavan uskonnolliset ryhmät maan alle ja pahentavan niiden ongelmia. Saattaisi olla luvassa radikalisaatiota, sisäänpäin kääntyneisyyttä ja me-he-ajattelijoita.
  Kieltämisen sijaan voitaisiin poistaa syyt, jotka ajavat ihmisiä uskontoihin. Ihmisethän tuntuvat hakevan uskonnosta mm. turvaa, yhteisöllisyyttä ja maailmanselitystä. Tiede pystyy jo pitkälti maailmaa selittämään. Mitä paremmin koulutukseen ja sivistykseen satsataan, sitä vähemmän ihmiset päätyvät yliluonnollisiin selityksiin. Sosialismihan luonnollisesti lisäisi yhteisöllisyyttä ja voitaisiin panostaa myös mielenterveysongelmien (masennus, ahdistus, yksinäisyys) ehkäisemiseen. Tarjoamalla kaikille perusturva, katoaa sekin uskonnon houkutin. Vanhempani esimerkiksi ovat kirkon jäseniä vain ruoka-avun takia.
  Tämä kaikkihan tuntuu näkyvän jo nykyisessäkin järjestelmässä. Nuoret ja ihmiset yleisesti ovat yhä vähemmän uskonnollisia (ainakin perinteisessä mielessä). Tietenkin perinne ja perhekin vetävät ihmisiä uskonnon pariin, mutta tähän voidaan vaikuttaa poistamalla kouluista kirkkokäynnit yms. Elämänkatsomustieto oppiaineena kaikille uskonnon sijaan. Kun ihmiset kuulevat useita “ainoita oikeita totuuksia” he saattavat alkaa ajattelemaan kriittisemmin.
  Voitaisiin siis antaa uskontojen ihan kuihtua ja laimentua pois, niitä silti kieltämättä. Kieltämisen ajaminen vain kääntäisi ihmisiä muuten hyviä ideoita vastaan. Se myös voisi vahvemmin ajaa ihmiset, jotka eivät erityisesti ajattele uskontoa tai miellä itseään kristityiksi, entistä vahvemmin puolustamaan uskontoa ja ottamaan uskonnon vahvemmin osaksi identiteettiään.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *