Terveiset Salosta

Terveiset täältä Salon suunnalta kirjoituksen muodossa. Olemme lähteneet tuleviin eduskuntavaaleihin mukaan kuten puolueemme edustajakokouksen päätös sekä myöskin keskusneuvoston ohjeet edellyttävät.

SKP:hän ei lähtenyt kanssamme koko Suomea kattavaan tekniseen vaaliliittoon, joten emme myöskään täällä Varsinais-Suomessa lähteneet keskustelemaan mahdollisesta yhteistyöstä. Näin ollen kommunistien työ on nyt yksistään meidän Ktp:n toverien harteilla.

Varsinais- Suomen kantilta katsoen piirimme ja Salon seudun osaston poliittinen työ painottuu hyvin vahvasti työttömien, lapsiperheiden, eläkeläisten sekä muiden vähävaraisten ihmisten etujen ajamiseen, unohtamatta valtakunnallista politiikkaa. Vain sellaiset ehdokkaat jotka kulkevat näiden ihmisten parissa, tietävät mistä puhuvat ja mitä pitäisi heidän hyväkseen tehdä.

Osastomme tulee varmasti tekemään vaalityön äärirajoilleen ponnistellen, jotta Kommunistisen työväenpuolueen kanta Suomen politiikassa tulee esille. Vain taistelevalla ja periksi antamattomalla työllä tulemme saamaan tuloksia aikaiseksi vaikkemme edustuspaikkoja saisikaan.

Toverit, on aika lähteä koko Suomen mittakaavassa vaalityöhön mukaan!

Voitto Suominen, Salo

xxx

Voitto Suominen on kommunisti Salosta. Voitto on yksi 1988 perustetun Kommunistisen työväenpuolueen perustajajäsenistä. Hän on nykyisin Ktp keskusneuvoston jäsen sekä Ktp:n Turun piirin ja Salon seudun osaston puheenjohtaja.

Metalli- ja rakennusmiehenä työskennellyt Voitto on ollut aikaisemmin Metalliliiton liittovaltuuston varaedustajana, työturvallisuusasioiden  varavaltuutettuna työpaikalla sekä ammattiosaston toimikunnassa.

Voitto on toiminut  myös kunnallispolitiikassa mm. Salon oikeusapulautakunnan puheenjohtajana. Aikanaan myöskin Salon Neuvostoliitto-Suomi Seuran toimikunnassa ja ennen Ktp:n perustamista Skp:n Salon seudun osaston puheenjohtajana.

Nykyisin hän on mukana myös vapaaehtoistyössä ja puheenjohtajana matalankynnyksen toimintakeskuksessa Salossa.

Työkansan Sanomat 1/2019

Terveiset Salosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *