Tiedotustoiminta ja Työkansan Sanomat

Miksi porvaristo pysyy vallassa, vaikka sen harjoittama politiikka on kansan etujen ja oikeuksien vastaista? Pääoman diktatuuri  on pankkivaltaa ja pörssikeinottelua, verojen ja maksujen jatkuvaa korottamista ja joukkotyöttömyyttä. Seurauksena tavallisten työtätekevien ihmisten jokapäiväinen elämä kurjistuu on kaikille näkyvää ja kiistatonta.

Kun porvariston hallussa ovat joukkotiedotusvälineet kuten televisio, radio, sanomalehdet, kirkko ja koulut, joiden kautta se harjoittaa jokapäiväistä propagandaa, menee ”viesti” perille. Samanaikaisesti pyritään kiinnittämään ihmisten huomio pois oman maamme keskeisistä asioista ja kiihdytetään sosialismin vastaista propagandaa.

Työväenlehden tehtävä ei ole kantaa huolta suurpääoman eduista. Eikä varsinkaan samassa veneessä istumisen ja ”yhteisten säästöponnistusten” nimissä. Niillä eduilla on tarpeeksi muita puolustajia.

Työväenlehden tehtävänä on ajaa työväenluokan, tavallisten työläisten ja vähävaraisten ihmisten asiaa ja etuja. Sen tehtävänä on ”vastustaa tarmokkaasti kaikkea luokkavastakohtien himmentämistä, sekä työntekijäin käyttämistä porvarillisten puolueiden hyväksi”. Näin Forssan ohjelmassa asia ilmaistiin. Sitä kannattaisi noudattaa nykyisten työväenlehtienkin.

Onneksi meillä on Työkansan Sanomat-lehti, joka on kommunistinen lehti. Se on työväenlehti. Se on työväenluokalle tarpeellinen lehti sen vuoksi, että työväenluokan on nähtävä selkeästi kapitalismin vastaisen taistelun suunta. Työkansan Sanomat on ainoa lehti Suomessa, joka nostaa esille sosialismin välttämättömyyden. (TKS/Olli Krannila)


Työkansan Sanomat 14/2018

Tiedotustoiminta ja Työkansan Sanomat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *