Kommunistinen työväenpuolue tuomitsee Yhdysvaltojen ja Suomen imperialismin Lähi-idässä

Yhdysvaltojen tuorein aggressio Irania ja Irakia vastaan on pitkään jatkuneen imperialistisen miehityspolitiikan uusin kehitys. Imperialistien tavoitteena on tuhota alueellinen vastustus ja ryöstää alueen resurssit ja markkinat omaan käyttöönsä. Itsenäisten valtioiden johtajien murhaaminen osoittaa jälleen selvästi porvariston kansainvälisten lakien tekopyhyyden.

Ktp tuomitsee tuen, jonka Suomen hännystelevä porvaristo antaa Yhdysvaltojen toimille. Suomen miehitysjoukkojen olemassaolo ja porvariston hyväksyvät julkilausumat kertovat selväsanaisesti Suomen porvariston olevan taloudellisesti riippuvainen Yhdysvalloista, ja sen tosiasiallinen sotilaallinen liittolainen.

Ktp vaatii suomalaisten sotilaiden pois vetämistä Lähi-idästä, jotka ovat siellä rauhanturvaamisen nimissä, mutta todellisuudessa osallistuvat alueen imperialistiseen valtaukseen.

Ktp antaa tukensa Lähi-idän kansoille, joita uhataan samalla kapitalistisella kansanmurhalla, jonka Irak, Libya, Palestiina ja lukemattomat muut maat ovat kokeneet.

Ktp:n poliittinen toimikunta 9.1.2020

Kommunistinen työväenpuolue tuomitsee Yhdysvaltojen ja Suomen imperialismin Lähi-idässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *