Kannattajanimien keräys kansanaloitteeseen alkaa näkyä Helsinginkin katukuvassa kun säät lämpenevät.

Kommunistinen työväenpuolue yhtyy kansalaisten lakialoitteeseen, jossa esitetään eduskunnalle kansanäänestyksen järjestämistä Suomen eroamiseksi Euroopan unionin jäsenyydestä. Kansalaisaloite tukee Ktp:n pitkäaikaista tavoitetta Suomi irti EU:sta, suurpääoman
imperialistisesta liittoumasta.

 

Kehotamme puolueen jäseniä ja kannattajiamme allekirjoittamaan kansalaisaloitteen ja osallistumaan nimien keräämiseen kansalaisaloitteen tueksi. Aloitteen eduskuntakäsittely edellyttää vähintään 50 000 allekirjoitusta. Nimienkeräyksen aikana kansalaisilla on omakohtainen tilaisuus vaikuttaa maamme tulevaisuuteen ja esittää vastalause maamme valtaeliitille ja sen EU-politiikalle.

 

Katsomme, että Suomen työtätekevien ja koko täällä asuvan väestön työn ja hyvinvoinnin turvaaminen vaatii taloudellisen ja poliittisen itsemääräämisoikeutemme palauttamista.
Tämä edellyttää eroa EU:sta ja irtaantumista eurosta.

 

Vetoamme kaikkiin EU:n vastaisiin voimiin, että nimienkeräyksestä kansalaisaloitteen taakse muodostuisi voimakas tahdonilmaus ja vaatimus Suomen eduskunnalle kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen irrottamiseksi EU:sta.

Linkki nimenkeräykseen Oikeusministeriön ylläpitämässä verkkopalvelussa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11   

 

Linkki kannatuslomakkeeseen:
https://docs.google.com/file/d/0B897simQLmFNa2MwUWZ3YW15Yzg/preview?pli=1

KTP:n keskusneuvosto 2.2.2013: Kaikki tuki kansalaisaloitteelle – Suomi irti EU:sta ja eurosta

Vastaa