Kommunistinen Työväenpuolue järjestää opintokerhoja, joiden tehtävänä on opettaa luokkatietoisuutta ja marxismi-leninismin teoriaa ja filosofiaa sekä kansantaloustiedettä. Opintokerhoja on tällä hetkellä Porvoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Lisäksi kerromme tässä myös muista maassamme järjestettävistä marxismi-leninismiin ja tieteelliseen sosialismiin liittyvistä opintotapahtumista.  Opiskelemalla luokkavaistosta luokkatietoisuuteen.

Voit aloittaa omalla paikkakunnallasi opintokerhon. Autamme aiheen valinnassa ja opintomateriaalin hankinnassa. Ota yhteyttä!

Opiskeluun liittyviä kirjoja voi käydä ostamassa KTP:n toimistosta, tilata puhelimitse

044 239 4197, tai sähköpostitse: ktp@ktpkom.fi , (hintaan lisätään

postikulu).

Opintokerho soveltuu jokaiselle kiinnostuneelle tietotasostaan riippumatta.

Tervetuloa uudet ja entiset opiskelijat!

Kommunististen Nuorten valtakunnallinen nettiopintokerho

Kommunistiset Nuoret – KTP järjestää valtakunnallisia nettiopintokerhoja ja -luentoja eri aiheista Discord-palvelimessa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Osallistuakseen on pyydettävä kutsulinkki sähköpostitse ktp@ktpkom.fi .

Porvoo

KTP:n Porvoon osaston järjestämä Marxismi-Leninismin opintokerho jatkaa filosofian kurssilla. Aiheena ovat Engels: Anti-During, Engels: Perheen, yksityisomaisuuden ja valtion alkuperä sekä Iljenkov: Dialektinen logiikka. Valmistelut ovat käynnissä, kokoontumisaikaa ja -paikkaa selvitellään.

Opintokerhon lisätiedot: mikkopekkavartiainen@gmail.com.

Helsinki

KTP:n Helsingin osaston järjestämä Marxismi-Leninismin opintokerho jatkaa kirjalla Engels: Perheen, yksityisomaisuuden ja valtion alkuperä.

Seuraava opintokerta on ke 12.12. klo 17-19. Kokoonnumme Helsingin yliopiston Kaisa-kirjastolla (4 krs. huone 4005). Aiheena on luku II Perhe.  Aikaisemman osallistujalistan mukaan lähetetään tekstiin liittyviä kysymyksiä opintokertaan valmistautumista varten.

Teosta saa ostaa Ktp;n toimistolta 5 e/kpl + postikulut.

Osallistujalistalle voi ilmoittautua sähköpostilla mikkopekkavartiainen@gmail.com.

———–

Lisäksi Helsingin yliopisto järjestää Marxin Pääomasta avointa luento-opetusta 31.10.-13.12. keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16.15-17.45.  Paikkana on Unioninkatu 35, auditorio 116.  Kyseessä ei ole Ktp:n oma opintokerho, mutta kehotamme kaikkia tovereita osallistumaan. Yliopistossa järjestettävä opetus on julkista ja avointa kaikille (yliopistolaki 6 §). Tämä on harvinainen mahdollisuus tutustua Karl Marxin keskeiseen teokseen kapitalismin perusliikevoimista.

Vantaa, Tikkurila

Kommunistisen Työväenpuolueen (KTP) Uudenmaan piirijärjestön marxismi-leninismin opintokerho

Opintokerhot pidetään KTP:n toimistossa Tikkuraitti 11 A 3. krs.

Opintoillan kesto on kaksi tuntia, kokoontuminen kahden viikon välein.

Opintokerhon oppikirjana on  J. STALIN,  MARXILAISUUS  JA

KANSALLISUUSKYSYMYS , Karjalais-Suomalaisen SNT:n valtion

kustannusliike, Petroskoi 1950

 Seuraavat opintoillat pidetään

 Maanantaina   26.11.2018  klo  17.00.   Keskustelun  aiheena ovat kirjan

sivut  55 – 71: Luku III – Kysymyksen asettaminen (konkreettiset historialliset olot lähtökohtana).  Aiheesta alustaa Lari Miniailo.

Maanantaina 10.12.2018 klo 17.00. Keskustelun aiheena ovat kirjan sivut 73 – 71: Luku IV – Kansallinen kulttuuriautonomia (alueautonomia, henkilöperiaate).

Kirjan arkistokappaleesta otettuja valokopioita voi tiedustella puhelimitse:

044 239 4197, tai sähköpostitse: ktp@ktpkom.fi