Kommunistinen Työväenpuolue järjestää opintokerhoja, joiden tehtävänä on opettaa luokkatietoisuutta ja marxismi-leninismin teoriaa ja filosofiaa sekä kansantaloustiedettä. Opintokerhoja on tällä hetkellä Porvoossa ja Vantaalla sekä verkkokursseina Discord-palvelimella.

Opiskelemalla luokkavaistosta luokkatietoisuuteen.

Voit aloittaa omalla paikkakunnallasi opintokerhon. Autamme aiheen valinnassa ja opintomateriaalin hankinnassa. Ota yhteyttä!

Opiskeluun liittyviä kirjoja voi käydä ostamassa KTP:n toimistosta, tilata puhelimitse

044 239 4197, tai sähköpostitse: ktp@ktpkom.fi , (hintaan lisätään postikulu).

Opintokerho soveltuu jokaiselle kiinnostuneelle tietotasosta riippumatta.

Tervetuloa uudet ja entiset opiskelijat!

Nuorten valtakunnallinen nettiopintokerho

Kommunistiset Nuoret – KTP järjestää valtakunnallisia nettiopintokerhoja ja -luentoja eri aiheista Discord-palvelimessa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Osallistuakseen on pyydettävä kutsulinkki sähköpostitse ktp@ktpkom.fi .

Tällä hetkellä Discord-palvelimella menossa seuraavat kokoontumiset ja opintokerhot:

– KTP:n nuorison valtakunnallinen nettiopintokerho. Seuraavat opintokerhotkäsittelevät Tuure Lehenin kirjaa ”Kansa ja valtio” Seuraavat kerhot ovat 16.1 ja 30.1 aihe: Tuure Lehenin kirja ”Kansa ja valtio”   Aina kahden viikon välein lauantaisin klo 16.00.

– tilannekatsaus: Kapitalismin kärjistyvä kriisi Suomessa ja kansainvälisesti, joka keskiviikko klo 18-20.

– LONGJUMEAU-opintokerhot https://longjumeau.getcourse.ru/opintokerhot

Osallistujat voivat opiskella itselle sopivalla tahdilla. Vetäjät tarkistavat tehtävät, kommentoivat ja tarvittaessa auttavat niiden korjauksessa. Ennalta tallennetut seminaarit, webinaarit ja luennot ovat osallistujan käytössä. Luennot sisältävät kirjalliset tehtävät, seuraavaan luentoon voi päästä kun tehtävät ovat suoritettu. Tehtävien tulokset on tallennettavissa. Jos syntyy kysyttävää, vetäjät ovat aina saatavilla

1. Lenin-opintokerho: https://discord.gg/THd3CPQV4b

Seuraava opointokerho on la 23.01.21 klo 16.00 alkaen. Käsitellään Leninin teosta ”Mitä on tehtävä?” Opintokerho kokoontuu joka toinen viikko. Edellyttää kotitehtävien valmistelua ja kollektiivista keskustelua kysymyksistä. Kotitehtävien lukemisen pitää varata 2 tuntia per läksy. 2.

2.KLASSINEN ANTIIKIN FILOSOFIA https://discord.gg/THd3CPQV4b Seuraavan kerran Tiistai 26.01.21. klo 17.30-19.30 Platon dialogi Menon Tutustumme aluksi Sokrateen ja Platonin käsityksiin kauneudesta, oikeudenmukaisuudesta ja hyvyydestä. Osallistumiseen ei edellytetä alkutietoja filosofiasta, kiinnostus aiheeseen riittää!

3. Dialektiikan peruskurssi.
https://discord.gg/THd3CPQV4b Seuraavan kerran
Torstai 21.01.21. klo 17.30-19.30 Friedrich Engels Anti-Dühring 1878 Toinen jakso. Poliittinen taloustiede
https://www.marxists.org/suomi/marx-engels/1878/anti-duhring/index.htm
Luvut V-VIII • Arvoteoria • Yksinkertainen ja yhdistetty työ • Pääoma ja lisäarvo • Pääoma ja lisäarvo

 Itseopiskelun tueksi

Itseopiskeluun ja muuten kuunneltavaksi äänitteitä Ktp:n kotisivulla osoitteessa https://www. ktpkom.fi/kirjoitukset/aanitteet/