Kommunistinen Työväenpuolue järjestää opintokerhoja, joiden tehtävänä on opettaa luokkatietoisuutta ja marxismi-leninismin teoriaa ja filosofiaa sekä kansantaloustiedettä. Opintokerhoja on tällä hetkellä Porvoossa, Vantaalla, Tampereella sekä verkkokursseina Discord-palvelimella. Covid-epidemian takia Tampereen opintokerho etsii uutta paikkaa. Tiedustelut Tampereen osalta sähköpostilla (mikkopekkavartiainen@gmail.com.

Opiskelemalla luokkavaistosta luokkatietoisuuteen.

Voit aloittaa omalla paikkakunnallasi opintokerhon. Autamme aiheen valinnassa ja opintomateriaalin hankinnassa. Ota yhteyttä!

Opiskeluun liittyviä kirjoja voi käydä ostamassa KTP:n toimistosta, tilata puhelimitse

044 239 4197, tai sähköpostitse: ktp@ktpkom.fi , (hintaan lisätään postikulu).

Opintokerho soveltuu jokaiselle kiinnostuneelle tietotasosta riippumatta.

Tervetuloa uudet ja entiset opiskelijat!

 Ktp:n Uudenmaan piirijärjestön marxismi-leninismin opintokerho, Ktp:n toimistossa Tikkuraitti 11 A 3. krs. Opintokerho siirtyy tauolle.

Kommunistiset Nuoret – KTP järjestää valtakunnallisia nettiopintokerhoja ja -luentoja eri aiheista Discord-palvelimessa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Osallistuakseen on pyydettävä kutsulinkki sähköpostitse ktp@ktpkom.fi .

Tällä hetkellä Discord-palvelimella menossa seuraavat kokoontumiset ja opintokerhot:

– KTP:n nuorison valtakunnallinen nettiopintokerho. Seuraavat opintokerhotapaamiset käsittelevät oppikirjaa E. Nevalainen ”Marxilaisen taloustieteen oppikirja”. Seuraavan kerran Seuraavat opintokerhot on 10.4 ja 24.4 (joka toinen lauantai) klo 16.

– tilannekatsaus: Kapitalismin kärjistyvä kriisi Suomessa ja kansainvälisesti, joka keskiviikko klo 18-20.

– LONGJUMEAU-opintokerhot https://longjumeau.getcourse.ru/opintokerhot

Osallistujat voivat opiskella itselle sopivalla tahdilla. Vetäjät tarkistavat tehtävät, kommentoivat ja tarvittaessa auttavat niiden korjauksessa. Ennalta tallennetut seminaarit, webinaarit ja luennot ovat osallistujan käytössä. Luennot sisältävät kirjalliset tehtävät, seuraavaan luentoon voi päästä kun tehtävät ovat suoritettu. Tehtävien tulokset on tallennettavissa. Jos syntyy kysyttävää, vetäjät ovat aina saatavilla

1. Lenin-opintokerho: https://discord.gg/THd3CPQV4b

2.KLASSINEN ANTIIKIN FILOSOFIA https://discord.gg/THd3CPQV4b Seuraavan kerran tiistai 6.4.2021 lo 17.30-19.30, Platon dialogi Faidon jatkuu. Tiistai 20.04.21. klo 16.00-18.00 Platon dialogi Faidros.

Osallistumiseen ei edellytetä alkutietoja filosofiasta, kiinnostus aiheeseen riittää!

3. Dialektiikan peruskurssi.
https://discord.gg/THd3CPQV4b

4. Pääoma opintokerho 04.04.21 alkaen joka toinen sunnuntai klo 12.00. Pääoma: poliittisen taloustieteen arvostelua (Das Kapital: Kritik der politischen Ökonomie) on Karl Marxin kirjoittama laaja talouden teoriaa käsittelevä teos. Se on kapitalismin sekä sen kansantaloudellisten tuotantotavan kriittinen analyysi, jossa oli käytetty dialektista motodia. Kirjalla on ollut paljon paitsi tieteellistä myös yhteiskunnallista merkitystä. Tuon kurssin kautta osallistuja alkaa ymmärtämään useita tavallisia seikkoja mm. arvo, lisäarvo, raha, työvoiman arvo ja hinta, työpäivän rajat, sekä ammattiliittojen rooli ja tarkoitus työtaistelussa.

Voi osallistu etänä: https://discord.gg/fpeCEZspk9

On mahdollista osallistua myös kirjallisesti: https://dasdialektik.com/course/view.php?id=10#section-1

 Itseopiskelun tueksi

Itseopiskeluun ja muuten kuunneltavaksi äänitteitä Ktp:n kotisivulla osoitteessa https://www. ktpkom.fi/kirjoitukset/aanitteet/