Kommunistinen Työväenpuolue järjestää opintokerhoja, joiden tehtävänä on opettaa luokkatietoisuutta ja marxismi-leninismin teoriaa ja filosofiaa sekä kansantaloustiedettä. Opintokerhoja on tällä hetkellä Porvoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Lisäksi kerromme tässä myös muista maassamme järjestettävistä marxismi-leninismiin ja tieteelliseen sosialismiin liittyvistä opintotapahtumista.  Opiskelemalla luokkavaistosta luokkatietoisuuteen.

Voit aloittaa omalla paikkakunnallasi opintokerhon. Autamme aiheen valinnassa ja opintomateriaalin hankinnassa. Ota yhteyttä!

Opiskeluun liittyviä kirjoja voi käydä ostamassa KTP:n toimistosta, tilata puhelimitse

044 239 4197, tai sähköpostitse: ktp@ktpkom.fi , (hintaan lisätään

postikulu).

Opintokerho soveltuu jokaiselle kiinnostuneelle tietotasostaan riippumatta.

Tervetuloa uudet ja entiset opiskelijat!

Kommunististen Nuorten valtakunnallinen nettiopintokerho

Kommunistiset Nuoret – KTP järjestää valtakunnallisia nettiopintokerhoja ja -luentoja eri aiheista Discord-palvelimessa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Osallistuakseen on pyydettävä kutsulinkki sähköpostitse ktp@ktpkom.fi .

Marxismin perusteiden nettiopintokerho pidetään joka toinen lauantai kello 11. Aiheena on Friedrich Engelsin teos Perheen, yksityisomaisuuden ja valtion alkuperä. Kirja löytyy netistä, toimistolta voi tilata fyysisiä kappaleita. Ensimmäisellä kerralla käsitellään alkulause 1. ja 4. painokseen, sekä Luku I Esihistoriallisia sivistysasteita.

Porvoo

KTP:n Porvoon osaston järjestämä Marxismi-Leninismin opintokerho on tauolla.

Opintokerhon lisätiedot: mikkopekkavartiainen@gmail.com.

Helsinki

KTP:n Helsingin opintokerho kokoontuu seuraavan kerran pe 25.10. klo 18-20 keskuskirjasto Oodissa, huone 6. Käsitellään Evald Iljenkovin kirjaa Dialektinen logiikka, kolmas essee: Logiikka ja dialektiikka.

Seuraava opintokerta on 8.11. klo 18-20 Oodissa , tila nro 9. Käsitellään Iljenkovin kirjaa: neljäs essee Logiikan rakentamisperiaate. Dualismi vai monismi?

Sitten kokoonnumme 22.11. klo 18-20 Oodissa, tila nro 9. Käsitellään Iljenkovin kirjaa: viides essee Dialektiikka logiikkana.

Iljenkovin kirjaa on edulliseen hintaan saatavilla Ktp:n Tikkurilan toimistolla.

Vantaa, Tikkurila

Kommunistisen Työväenpuolueen (KTP) Uudenmaan piirijärjestön marxismi-leninismin opintokerhon seuraava opintoilta maanantaina 28.10.2019 klo 17.00.  Käsitellään teosta Lenin: Valtio ja vallankumous, s.  38-59 (luku II 1. Vallankumouksen aatto, 2. Yhteenvetoja vallankumouksesta, 3. Miten Marx asetti kysymyksen vuonna 1852?

Opintokerhot pidetään KTP:n toimistossa Tikkuraitti 11 A 3. krs.

Espoo

Kommunistisen Työväenpuolueen (KTP) Espoon osaston marxismi-leninismin opintokerho järjestetään kerran viikossa.

Seuraavat opintokerrat:

Sunnuntaina 20.10 kello 12.30 Sellon kirjaston Kokoustila Maurissa.

Sunnuntaina 27.10. kello 12.30 Sellon kirjaston Kokoustila Elinassa.

Itseopiskelun tueksi

Itseopiskeluun ja muuten kuunneltavaksi äänitteitä Ktp:n kotisivulla osoitteessa https://www. ktpkom.fi/kirjoitukset/aanitteet/  –  Uutena mm. Kapitalismin vaalit.