Kommunistinen Työväenpuolue järjestää opintokerhoja, joiden tehtävänä on opettaa luokkatietoisuutta ja marxismi-leninismin teoriaa ja filosofiaa sekä kansantaloustiedettä. Opintokerhoja on tällä hetkellä Porvoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Lisäksi kerromme tässä myös muista maassamme järjestettävistä marxismi-leninismiin ja tieteelliseen sosialismiin liittyvistä opintotapahtumista.  Opiskelemalla luokkavaistosta luokkatietoisuuteen.

Voit aloittaa omalla paikkakunnallasi opintokerhon. Autamme aiheen valinnassa ja opintomateriaalin hankinnassa. Ota yhteyttä!

Opiskeluun liittyviä kirjoja voi käydä ostamassa KTP:n toimistosta, tilata puhelimitse

044 239 4197, tai sähköpostitse: ktp@ktpkom.fi , (hintaan lisätään

postikulu).

Opintokerho soveltuu jokaiselle kiinnostuneelle tietotasostaan riippumatta.

Tervetuloa uudet ja entiset opiskelijat!

Kommunististen Nuorten valtakunnallinen nettiopintokerho

Kommunistiset Nuoret – KTP järjestää valtakunnallisia nettiopintokerhoja ja -luentoja eri aiheista Discord-palvelimessa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Osallistuakseen on pyydettävä kutsulinkki sähköpostitse ktp@ktpkom.fi .

Nettiopintokerho on joka toinen lauantai (seuraava 17.8) klo 16-18. Aiheena on sosialistisen opiskelijaliiton julkaisema teos jostakin 60-70-luvulta nimeltään “Johdatus Sosialismiin”

Porvoo

KTP:n Porvoon osaston järjestämä Marxismi-Leninismin opintokerho on kesätauolla.

Opintokerhon lisätiedot: mikkopekkavartiainen@gmail.com.

Helsinki

KTP:n Helsingin opintokerho kokoontuu pe 30.8. klo 18.30-20 keskuskirjasto Oodissa, huone 10. Käsitellään Engelsin Anti-Duhring, luku XI Moraali ja oikeus. Vapaus ja välttämättömyys sekä luku XII Dialektiikka. Määrä ja laatu.

Vantaa, Tikkurila

Kommunistisen Työväenpuolueen (KTP) Uudenmaan piirijärjestön marxismi-leninismin opintokerhon seuraava opintoilta maanantaina 24.6.2019 klo 17.00. Lari Miniailo analysoi Euroopan kommunistisia puolueita.

Opintokerhot pidetään KTP:n toimistossa Tikkuraitti 11 A 3. krs.

Espoo

Kommunistisen Työväenpuolueen (KTP) Espoon osaston marxismi-leninismin opintokerho järjestetään kerran viikossa.

Seuraava opintokerta sunnuntaina 25.8. kello 12.30 Sellon kirjaston Kokoustila Ilmarissa.

Huomaa muuttunut aika ja paikka.

Käsiteltävänä Karl Marxin teos Gothan ohjelman arvostelua.

Itseopiskelun tueksi: Itseopiskeluun ja muuten kuunneltavaksi äänitteitä Ktp:n kotisivulla osoitteessa https://www. ktpkom.fi/kirjoitukset/aanitteet/  –  Uutena mm. Kapitalismin vaalit.