Porvarimedian vaalikoneet ja vaalitentit ohjaavat äänestäjiä antamaan valtakirjan nykyisen oikeistopolitiikan jatkamiselle ja kapitalismin pelastamisen talkoille. Sunnuntain 14.4. eduskuntavaaleissa on kyse tästä, ei lihan ja kasvisten syönnin haitoista tai hyödyistä.

Eduskunnalla olisi vielä jäljellä itsenäistä valtaa, mutta se ei käytä sitä kansan enemmistön etujen ajamiseksi ja puolustamiseksi.

Etusijalle on asetettu suuren rahan, kapitalistien, rikkaiden ja kenraalien edut. Tästä kertovat mm. verotuksesta tehdyt päätökset, miljardien eurojen yritystuet, kaivoslakien muuttaminen valtaajien eduksi, tiedustelulait ja yksimieliset hävittäjähankinnat.

Nykyinen eduskunta on kuin keskiaikainen linnoitus, missä vartijat heittävät tulta ja tervaa sisään yrittävien päälle. Eduskunta puolustaa oikeistopolitiikkaa ja kapitalismia sulkemalla ovensa uusilta tulijoilta. Tässä onnistuminen vaatii rahaa ja median apua.

Eduskuntapuolueet jakoivat helmikuussa itselleen vaalirahaa yli 10 miljoonaa euroa. Media, jonka merkittävin vaalivaikuttaja on kansan verorahoilla toimiva Yle, on varmistanut eduskuntapuolueiden yksinvallan vaalitenteissä. Eduskunnan ulkopuolisille puolueilla on vain katsojan asema.

Tätä on porvarillinen demokratia. Se manipuloi, estää ja syrjii.

Me Ktp:n kommunistit  tiedämme edellä kerrotun ja ymmärrämme porvarillisen demokratian tavoitteet ja rajat. Tästä huolimatta osallistumme 14. huhtikuuta eduskuntavaaleihin. Teemme vaalityötä turuilla ja toreilla Ktp:n ja vaaliohjelmamme tunnetuksi tekemiseksi.

Ääni Ktp:lle on ääni kapitalismia ja sotaa vastaan.

Authors

Pääkirjoitus: Mistä eduskuntavaaleissa on kyse?

2 thoughts on “Pääkirjoitus: Mistä eduskuntavaaleissa on kyse?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *