Uusi kirja 1918 vallankumouksesta ja luokkasodasta

Työkansan Sanomien julkaisema kirja Työväen Vallankumous 1918 on tullut painosta tämän vuoden maaliskuun alussa. Se on nyt tilattavissa ja ostettavissa alla olevasta puhelinnumerosta tai sähköpostiosoitteesta.

Työväen Vallankumous 1918 on katsaus 1900-luvun alun työväenluokan noususta, ammatillisesta ja poliittisesta järjestäytymisestä, joukkoliikkeen voimasta, vallankumouksesta, luokkasodasta ja sitä seuranneesta valkoisten terrorista ja porvariston diktatuurista.

Kirja perustuu Työkansan Sanomissa vuosina 2017-2018 ilmestyneeseen laajaan 24-osaiseen artikkelisarjaan. Se kirjoitettiin niiden työläisten kunniaksi ja muistamiseksi, jotka olivat mukana 1918 työväen vallankumouksessa ja taistelivat viimeiseen asti luokkasodassa porvaristoa vastaan.

Vuonna 2018 oli kulunut 100 vuotta vallankumouksen ja luokkasodan alkamisesta. Tuo sama 100 vuotta ehti kulua myös siihen, että Suomen porvaristo on taipunut luopumaan vapaussota-myytistään. Tilalle on otettu käyttöön historiallisiin tapahtumiin paremmin sopiva sisällissota-nimitys.

Kirjan lopussa (liite 3) on Ktp:n pääsihteeri Tomi Mäkisen artikkeli Miten Suomen vallankumouksesta kirjoitetaan. Siinä paljastetaan näihin päiviin jatkunut porvariston virallistettu historian väärennös ja tarkastellaan vuoden 1918 vallankumousta todellisten tapahtumien perustalta.

Rauno Lintunen

Työväen Vallankumous 1918: hinta 10 euroa

Tilaukset: puhelin 044 239 4197, sähköposti ktp@ktpkom.fi

Uusi kirja 1918 vallankumouksesta ja luokkasodasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit käsitellään CleanTalk-pilvipalvelussa roskapostikommenttien suodattamiseksi. Näitä tietoja säilytetään palvelun lokitiedoissa 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan.