Viikon kestävällä kurssilla paneudutaan filosofian ja marxilaisen yhteiskuntatieteen opiskeluun, unohtamatta ulkoilua ja kulttuuria. Kurssikeskus sijaitsee meren rannalla Turun läheisyydessä. Järjestäjä on  Kommunistiset Nuoret-KTP.

Leirin sisältö:

Opintotarjonnan on tarkoitus antaa lähtökohta opiskeluun jokaiselle omasta tasosta riippumatta. Osallistua voivat kaikki yhteiskunnan ja oman asemansa tutkimisesta kiinnostuneet.

Ilmoittautuminen ja hinta:

Leirille voi ilmoittautua Ktp:n kotisivujen (https://www.ktpkom.fi/) palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen ktp@ktpkom.fi.  Järjestäjät ottavat ilmoittautuneisiin yhteyttä.  

Leirin osallistumismaksu on nuorilta 5€/päivä ja yli 30-vuotiailta 10€/päivä, eli kokonaisuudessaan 35€/70€. Maksu sisältää ruokailut ja majoituksen.

Opinto- ja talkooleirille osallistujan alaikäraja on 14 vuotta.

Yhteiskuljetus leirille lähtee Tikkurilasta Tammisaaren kautta kurssikeskukseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.7.2022.

Ktp:n kesäleiri 24.7.-31.7. 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit käsitellään CleanTalk-pilvipalvelussa roskapostikommenttien suodattamiseksi. Näitä tietoja säilytetään palvelun lokitiedoissa 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan.