Nuorisoleirillä opiskeltiin ja tehtiin talkootyötä

Ktp:n ja puolueen nuoriso-osasto KN-KTP:n kansanvälinen nuorisoleiri järjestettiin viime kesänä ensimmäistä kertaa viikon mittaisena.  Elokuun alun leirit olivat aikaisemmin viikonloppuleirejä. Tällä kertaa koronapandemiasta johtuvat matkustusrajoitukset ulkomailta Suomeen ja myös Suomen omat rajoitukset estivät perinteisen kansainvälisen kokoontumisen.

Rajoitusten takia leiri kokoontui kotimaisin voimin. Suomalaisnuorten määrä oli edelliskesien tapaan kasvussa. Osallistujien yhteisessä arviossa viikon leiriä pidettiin onnistuneena niin sen pituuden kuin ohjelman osalta.

Leiriläisten päiväohjelmaan kuului itseopiskelua, luentoja ja seminaareja, talkootyötä, elokuvia ja kulttuuria. Ja tietysti ruokailua sekä vapaa-aikaa saunomisen ja liikunnan merkeissä.

Nuorisoleirin avasi Ktp:n puheenjohtaja Mikko Vartiainen. Avauskokouksessa päätettiin kaikkien osallistujien työtehtävistä, opinto- ja kulttuuriohjelmasta ja vapaa-ajan yhdessäolosta.

Kokouksessa korostui yhdessä tekemisen tärkeys ja yhteinen vastuu mm. leiritilojen siisteydestä ja ohjelman toteutumisesta.

Ktp:n kesän 2021 opiskelu- ja talkooleiri pidetään 1.-8.8.

Nuoriso- ja opintojaostot

Kommunistinen työväenpuolue

Nuorisoleirillä opiskeltiin ja tehtiin talkootyötä
Merkitty:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit käsitellään CleanTalk-pilvipalvelussa roskapostikommenttien suodattamiseksi. Näitä tietoja säilytetään palvelun lokitiedoissa 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan.