Tervehdimme lämpimästi maailman työläisiä, nuoria työläismiehiä- ja naisia, ja kunnioittavasti muistamme työväenluokan puolesta kaatuneita.

Toukokuun ensimmäinen on symbolinen päivä kapitalistista riistoa ja imperialistista sotaa vastaan taisteleville työläisille ympäri maailmaa. Tänä vuonna työläiset juhlistavat vappua pandemian keskellä, ja hengityssuojaimista huolimatta kuuluu työväen ääni voimakkaana.

Työläisten oikeuksia puolustaen nostamme nyrkkimme ilmaan tänäkin vappuna, ja tuomitsemme puutteelliset varotoimenpiteet työpaikoilla, alimiehityksen sairaaloissa, sekä kaikin tavoin omistaudumme työväen taistelulle, jottei kriisin taakka jälleen lankea työväen kannettavaksi.
Kutsumme ihmiset kautta työväenluokan vastustamaan Yhdysvaltojen, Naton ja EU:n agressiivisia suunnitelmia sekä kapitalismin ristiriitojen aiheuttamia sotia.


Pandemian varjolla, antaakseen iskun työläisten vähille oikeuksille, asettuvat hallitukset työnantajien tueksi vapauttamalla ne vastuustaan työpaikoilla. Marshall-avun hengessä myönnetään jättimäisiä tukipaketteja, verokevennyksiä sekä halpoja lainoja yritysten tueksi kera
työehtoheikennysten, työläisten maksaessa laskun.

1886 vappuna Chicagossa taistelleiden lakkolaisten veri on ravinnut, ja yhä ravitsee työväen taistelua, jonka saavutuksia muun muoassa 8 tunnin työpäivä on, ja joita nyt yksitellen riistetään. Voimme vannoa, että emme kaiken ”kansallista yhtenäisyyttä” ylistävän saarnan keskelläkään
peräänny yhtäkään askelta vaatimuksissamme täyttää työväenluokan tarpeet.

Pandemia on todistanut mädäntyvän, riistävän, vanhentuneen, sotia, pakolaisuutta ja kärsimystä aiheuttavan järjestelmän parantumattomaksi.

Uusi ylivertainen järjestelmä, sosialismi, jossa työväki hallitsee ja nauttii kaikesta sen tuottamasta vauraudesta, ilmaantuu tervetulleempana kuin koskaan ennen.


Eläköön Työn päivä

Eläköön kansainvälisen työväenluokan juhlapäivä!
Merkitty:    

Hakutulokset “Eläköön kansainvälisen työväenluokan juhlapäivä!

 • 1.5.2020 00:03:sta
  Permalink

  Eläköön Vallankumouksellisen Työväenluokan Juhlapäivä!

  Vastaa
 • 1.5.2020 23:07:sta
  Permalink

  Erittäin hyvää vappua kaikille lukijoille!

  Vastaa
 • 2.5.2020 14:40:sta
  Permalink

  Korulauseiden jatkoksi nyt pitäisi saada vallankumouksia Suomeen ja ympäri Eurooppaa, kapitalismi ja kapitalistiset maat USA etunenässä ovat näyttäneet heikkoutensa. Järjestelmän moraaliuden puutteet,ja yleisen haavoittuvuuden Vencremos!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit käsitellään CleanTalk-pilvipalvelussa roskapostikommenttien suodattamiseksi. Näitä tietoja säilytetään palvelun lokitiedoissa 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan.