Perinteinen Kommunistisen työväenpuolueen (Ktp) kesäleiri järjestetään tänä vuonna viikon mittaisena maanantaista 22.7. sunnuntaihin 28.7.

Leirillä opiskellaan filosofian sekä marxilaisen yhteiskunta- ja taloustieteen perusasioita. Ohjelmaan kuuluu myös kulttuuria ja hyötyliikuntaa.

Leirin käytännön järjestelyistä vastaa Kommunistiset Nuoret – KTP ja Ktp:n opintojaosto.

Leiripaikka sijaitsee meren rannalla lähellä Turkua. Yhteiskuljetus järjestetään Vantaalta Tikkurilasta sitä tarvitseville.

Leirin osallistumismaksu on alle 30-vuotiailta nuorilta 50 euroa, ja muilta 80 euroa. Maksuun sisältyvät kuljetus, majoitus ja ruokailut.

Ilmoittautumiset 15.7. mennessä Ktp:n toimistoon sähköpostilla ktp@ktpkom.fi tai puh. 044 239 4197.

Ohjatkaa lapsia ja nuoria

Huomispäivän elämä rakentuu siitä, miten oli eilen ja mitä on tänään. Me haluamme, että lapsemme voisivat elää onnellisessa maailmassa ja että heistä kasvaisi kunnon kansalaisia.

Kommunistinen liike edustaa tulevaisuuden maailmaa. Siksi meidän on myös pidettävä erityistä huolta lapsista ja nuorisosta. Oikeisto puolestaan pyrkii säilyttämään otteensa nuoriin monenlaisten menneisyyden ”puolueettomien” järjestöjen avulla.

Porvariston katsomukset ja moraali eivät kelpaa lastemme kasvatusihanteiksi. Kasvatustyön johtotähtenä tulee olla työtätekevien ihmisten kunnioittaminen, lasten kasvattaminen yhteiskuntakelpoisiksi valveutuneiksi nuoriksi ja kansainväliseen veljeyteen.

Rakennamme lastemme tulevaisuutta parhaiten siten, että kasvatamme heistä tietoisia yhteiskunnan uudistajia.

Olli Krannila

Ktp:n kesäleiri 22.7. – 28.7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit käsitellään CleanTalk-pilvipalvelussa roskapostikommenttien suodattamiseksi. Näitä tietoja säilytetään palvelun lokitiedoissa 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan.