Miksi porvaristo pysyy vallassa, vaikka sen harjoittama politiikka on kansan etujen ja oikeuksien vastaista? Pääoman diktatuuriin kuuluvat pankki- ja pörssikeinottelu, työväestön verojen ja maksujen jatkuva korottaminen ja joukkotyöttömyys. Kaiken seurauksena tavallisten työtätekevien ihmisten jokapäiväinen elämä kurjistuu. Se on kaikille näkyvää ja kiistatonta.

Porvariston hallussa ovat joukkotiedotusvälineet, joihin kuuluvat televisio, radio, sanomalehdet, kirkko ja koulut. Niiden kautta porvaristo harjoittaa propagandaa, ja ”viesti” menee perille. Samanaikaisesti pyritään kiinnittämään ihmisten huomio pois oman maamme tärkeistä asioista ja kiihdytetään sosialismin ja kommunismin vastaista propagandaa.

Työväenlehden tehtävä ei ole kantaa huolta suurpääoman eduista. Eikä varsinkaan samassa veneessä istumisen ja ”yhteisten säästöponnistusten” propagandasta. Niillä on tarpeeksi muita puolustajia.

Työväenlehden tehtävänä on ajaa työväenluokan, tavallisten työläisten ja vähävaraisten ihmisten etuja. Sen tehtävänä on ”vastustaa tarmokkaasti kaikkea luokkavastakohtien himmentämistä, sekä työntekijäin käyttämistä porvarillisten puolueiden hyväksi”. Näin Forssan ohjelmassa vuodelta 1903 asia ilmaistiin. Sitä kannattaisi noudattaa nykyistenkin työväenlehtien.

Onneksi meillä on Työkansan Sanomat, joka on kommunistinen lehti. Se on työväenlehti. Se on työväenluokalle tarpeellinen lehti sen vuoksi, että työväenluokan on nähtävä selkeästi kapitalismin vastaisen taistelun suunta.

Työkansan Sanomat on ainoa lehti Suomessa, joka nostaa esille sosialismin välttämättömyyden ja sotapolitiikan rikollisuuden.

Olli Krannila

Työkansan Sanomat on oikea työväenlehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit käsitellään CleanTalk-pilvipalvelussa roskapostikommenttien suodattamiseksi. Näitä tietoja säilytetään palvelun lokitiedoissa 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan.