Kommunistinen työväenpuolue (Ktp) osallistuu eduskuntavaaleihin valitsijayhdistyksillä Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen vaalipiireissä.

Natoa ja leikkauksia vastaan

Ktp jatkaa kamppailua sotilasliitto Natoa vastaan, vaikka eduskunnan yhdistynyt Nato -puolue hyväksyi 1. maaliskuuta Suomen Natoon liittymisen kansalliset lait.

Kaikki eduskuntapuolueet ovat kertoneet aloittavansa leikkaukset vaalien jälkeen. Leikkaukset kohdistetaan julkiseen talouteen. Syyksi kerrotaan valtion liiallinen velkaantuminen.

Sitä ei kuitenkaan sanota, että tuo velkaantuminen johtuu armeijan menojen kaksikertaistumisesta kuuteen miljardiin euroon, kymmenien miljardien hävittäjähankinnoista, miljardien sotalaivatilauksesta ja Ukrainan aseistamisesta Yhdysvaltojen, Naton ja EU:n kumppanina.

Valitsijayhdistysten ehdokkaat eivät hyväksy leikkaussuunnitelmia. Niistä joutuvat kärsimään työssä olevat, työttömät, pienituloiset ja kaikki köyhyydessä elävät.

Älä anna ääntäsi Nato -puolueille!

Älä äänestä eduskuntapuolueiden leikkaussuunnitelmien puolesta!

Tomi Mäkinen

Uudenmaan vaalipiiri – Tomi Mäkisen valitsijayhdistyksen numero on 486

Tomi Mäkinen on 29-vuotias tehdastyöläinen ja hän on vaaleissa ehdolle puolustaakseen työväenluokan ja tavallisen kansan oikeuksia.

Mäkinen on Kommunistisen työväenpuolueen (Ktp) pääsihteeri ja on mukana myös nuorisotoiminnassa ja Stop Nato-liikkeessä.

Oikeistolainen politiikka, militarismi, palveluiden yksityistäminen ja leikkaaminen on pysäytettävä. On aika toimia, tarvitaan politiikan suunnan muutos.

Rahat kansan hyvinvointiin, ei aseisiin, eikä rikkaille kapitalisteille!

Ei Natolle, kyllä rauhalle!

Tulevaisuus kuuluu sosialismille ja kommunismille!

Petter Enkvist

Pirkanmaan vaalipiiri – Petter Enkvistin valitsijayhdistyksen numero on 238

Petter Enkvist on 25-vuotias kaksikielinen ohjelmistokehittäjä ja opiskelija Tampereelta ylöjärveläisin juurin. Hän on Kommunistisen Työväenpuolueen (Ktp) keskusneuvoston jäsen ja mukana nuorisotoiminnassa.

Ktp:n puolueohjelman lisäksi hänelle tärkeitä asioita ovat mm. mielenterveysongelmien hoito ja ehkäisy, junayhteyksien parantaminen ja -lippujen halventaminen, kielipolitiikan järkeistäminen sekä eläinten oikeudet.

Petter Enkvistin harrastuksiini kuuluu mm. erilaiset pulmapelit ja ohjelmointi.

Voitto Suominen

Varsinais-Suomen vaalipiiri – Voitto Suomisen valitsijayhdistyksen numero on 215

Voitto Suominen on 69-vuotias eläkkeellä oleva rakennusmies. Hän on ollut mukana politiikassa vuodesta 1982 alkaen.

Hän on Kommunistisen työväenpuolueen (Ktp) keskusneuvoston jäsen ja toiminut aktiivisesti työaikanaan ammattiyhdistysliikkeessä. Hän on myös Ktp:n Turun piirijärjestön ja Ktp:n Salon seudun osaston puheenjohtaja.

Voitto Suomisen on nykyään päivittäin mukana vapaaehtoistyössä. Hänen harrastuksiinsa kuuluu laulaminen, kirjallisuus ja ulkoilu koiran kanssa ym. Hän on aviossa ja kolmen aikuisen lapsen isä.

Eduskuntavaalit sunnuntaina 2. huhtikuuta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit käsitellään CleanTalk-pilvipalvelussa roskapostikommenttien suodattamiseksi. Näitä tietoja säilytetään palvelun lokitiedoissa 7 päivää jonka jälkeen ne poistetaan.